Møt vårt team

Book Gratis Intro
Morten Lund Kirkvik owner of Studio 7
Eier

Morten Lund Kirkvik

Morten Lund Kirkvik mener at sentrerte og hardtarbeidende mennesker er ryggraden og sjelen av samfunnet vår. Han har dedikert seg til å støtte andre gjennom coaching. Hans mål: skape et hus der du alltid forlater full av inspirasjon Etter å ha overtatt Studio 7 i Juli 2020 bygget han det om til et av de få gym som følger medlemmer igjennom en helhetlig prosess. Han sier at man ikke trener for å trene, men for å prestere bedre i livet, og den støtte ønsker Studio 7 å gi.

Våre coacher

Kristoffer Reiersen coach at Studio 7

Kristoffer Reiersen

På Studio 7 mener vi at livet er sammensatt, og at motivasjon og fremgang handler om veldig mye mer enn bare trening. Derfor har vi Kristoffer, en sertifisert coach, med på laget. Kristoffer har erfaring med å romme og støtte mennesker igjennom store og små prosesser i en årrekke. Noen ganger trenger man bare å justere noen få perspektiver for å komme inn på rett kurs igjen, andre ganger trengs en større service. Coachen vår har verktøy i verktøykassa som hjelper til med å finne klarhet og oversikt, uansett om det er snakk om bagateller, livsutfordringer, eller en blanding av begge. Hans overbevisning er at vi allerede har svarene vi søker, men at vi bare trenger litt støtte til å finne de frem. Hos han får du ikke mange råd, men han veileder deg heller til å finne egne svar. Han brenner for samhold og fellesskap, og hans mål er å hjelpe mennesker å finne klarhet på sin ferd.

Kristina Cesilie Hansen coach at Studio 7

Kristina Cesilie Hansen

Kristina er bevegelsestrener på Studio 7.
Som ny mor har hun innsett hvor viktig det er for henne å ha muligheten til å bevege seg i lek uten smerter eller frykt for skade.

Kristina har erfaring fra ulike idretter.
Hun drev aktivt på med kampsport og styrketrening når skader begynte å påvirke hennes hverdag.
Da skjønte hun at noe måtte endre seg hvis hun skulle ha glede av trening ut livet.
Hun oppdaget bevegelsestrening som har vist seg å være svært effektivt for mobilitet og funksjonell styrke. Og på toppen av det hele var både lærerikt og lekent.

Som trener har hun derfor som mål å gi andre opplevelsen av en sterk og bevegelig kropp som mestrer hverdagens aktiviteter.

Hun jobber med stort fokus på å styrke kroppens svakheter slik at du kan ha glede av et aktivt liv uten skader.

Annikken Holm coach at Studio 7

Annikken Holm

Gjennom engasjement som frivillig i Kirkens SOS, har hun fått økt forståelse for hvor viktig det er å være et lyttende medmenneske. Annikken har derfor som mål å spre denne kunnskapen videre, for å fremme et mer inkluderende og raust samfunn.

På privaten er hun opptatt av selvutvikling, og da særlig hvordan møte seg selv på best mulig måte. Det er av hennes forståelse at fellesnevneren for de som ønsker å øke sin livskvalitet har et ømtålig punkt i dette med selvomsorg og selvaksept.
Derfor har hun også et annet mål : Dele kunnskap om verktøy i å gi seg selv mer slack, og det å våge å bli kjent med egne behov, samt å innfri disse.

Invester i deg selv

Snakk med en coach og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg nå dine mål
Book Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out